انجمن دانشجویان ایرانی مقیم کره جنوبی

اقامت بلند مدت یا ویزای F2 بر مبنای سیستم امتیاز بندی

Viewed 419 Times 0 Comments

                                           

در ژانویه 2010، وزارت دادگستری کشور کره اعلام داشت که برنامه ای جدید برای افرادی با تخصص و مهارت های خاص می توانند با تغییر دادن ویزای خود به F2 اقامت بلند مدت کشور کره را دریافت کنند.

لیست ویزاهای واجد شرایط:

افرادی که یکی از ویزاهای ذیل را دارند می توانند با توجه به سیستم امتیازبندی اقدام به اخذ ویزای بلند مدت نمایند.

دانشجویان بین المللی (D-2)
اساتید (E-1)
خبرنگاران و مطبوعات (D-5)
معلم زبان خارجه (E-2)
مشاغل مذهبی (D-6)
محققان (E-3)
شرکت های داخلی (D-7)
متخصصان تکنولوژی (E-4)
سرمایه گذار (D-8)
مهارت های خاص (E-5)
مدیر شرکتهای تجاری (D-9)
هنرمندان (E-6)
در حال پیدا نمودن کار (D-10)
طراحان فعالیتهای خاص (E-7)
طبق قانون تصویب شده هر شخصی که یکی از ویزاهای ذکر شده را داشته باشد و 1 سال یا بیشتر در کره زندگی کرده باشد می تواند ویزای F2 را دریافت نماید. سیستم امتیاز بندی نیز موارد مختلفی مانند سن، درآمد ، گواهینامه دانشگاهی ، همگرایی اجتماعی و توانایی زبان کره ای را دارد.

 

مزایای ویزای F2:

  • همسر و بچه ها نیز می توانند ویزای F2 را دریافت نمایند.
  • دارندگان این ویزا می توانند تا مانند شهروندان کره ای در هرگونه فعالیت کاری اقدام نمایند.
  • دارندگان این ویزا می توانند مبلغ 100 میلیون وون را بدون محدودیت وارد کشور نمایند تا شروع به تجارت نمایند.
  • حداکثر ویزای صادر شده تا 3 سال می باشد.
    شخصی که بعد از کسب امتیاز لازم و اخذ ویزای F2 سه سال بطور مداوم در کره اقامت داشته باشد واجد شرایط برای گرفتن اقامت دایم یا ویزای F5 می باشد.

برای گرفتن ویزای F2 حتما باید قبل از اقدام حداقل 1 سال در این کشور اقامت داشته باشید و نیز حتما باید 80 امتیاز 120 را بیاورید.

اقامت دایم یا ویزای F5:
برای گرفتن ویزای دایم می توانید به راهکارهای ارایه شده توجه نمایید:

  • اشخاصی که 5 سال پیاپی در کره اقامت داشته اند.
  • افرادی که بیشتر از 500.000دلار سرمایه گذاری کرده اند.
  • افرادی که واجد شرایط برای درخواست تابعیت باشند.
  • دارندگان مدرک دکتری  در رشته های صنعتی
  • افراد با توانایی های خاص
  • دارندگان ویزای کاری یا H2
  • داشتن همسری با شناسنامه ای کره ای
  • دارندگان مدرک لیسانس یا گواهینامه ی معتبر در رشته های مهندسی و صنعتی
  •  کسانی که خدمات برجسته و خاص انجام داده اند.

مزایای ویزای F5:

  • دارندگان این ویزا از تمامی حقوق قانونی مانند شهروندان کره بهره می برند البته فقط بعد از سه سال می توانند در انتخابات شرکت نمایند.
  • دیگر نیازی به تمدید اعتبار سالانه ی ویزا نمی باشد.
  • می تواند از خطوط کره ای در فرودگاهها استفاده نماید.
  • هرگونه سرمایه گذاری در کره رایگان می باشد.
  • همسرت اتوماتیک می تواند ویزای F2بگیرد.
  • می توانید ویزای کره را داشته باشید (اگر نمی خواهید در کره زندگی کنید) البته بشرط اینکه هر دو سال یکبار وارد کشور شوید.
Was this answer helpful ? Yes (0) / No (0)